De acum poti folosii voucherele pe 1xbet

Voucher inseamna cupon sau cupon. Pentru e-vouchere 1xbet, acesta este un sistem similar cu cardurile preplatite descrise mai sus. Este pur și simplu o carte in care exista bani care pot fi schimbati pentru a incarca contul la casa de pariuri. Ca și in cazul cartelelor preplatite, nu avem nevoie de un cont bancar sau de un cont personal pentru a folosi voucherul electronic. Aceste cupoane pot fi achizitionate pe site-urile companiilor cu care 1xbet colaboreaza, iar banii pe care il platim pentru voucher vor fi creditati pe cardul pe care il cumparam și il putem folosi oriunde vrem.

Daca dorim sa utilizam serviciul 1xbet e-vouchere, trebuie sa fim atenti la voucherul PS, voucherele Perfect Money, Voucherul SydCoin, Flexepin, 1x Vouche și companiile de numerar, deoarece au un contract 1xbet. Pentru a cumpara un e-voucher trebuie sa mergem la site-ul unei companii și sa gasim un panou de tranzactii in care sa putem cumpara un voucher electronic. Dupa plata, vom avea acces la voucherul nostru, pe care trebuie sa il introduceti atunci când incercati sa va completati contul cu 1xbet. Daca totul merge bine, banii vor fi depuși in contul companiei noastre de pariuri in câteva minute. Suma minima a depozitului, convertita in bani conventionali, este de 1 USD, 1 EUR sau echivalent in moneda locala. Suma totala transferata merge in contul nostru de pariuri, deoarece 1xbet nu percepe nicio comision suplimentar pentru tranzactie.

Desigur, nimic nu va impiedica sa va reincarcati voucherul cu un voucher electronic 1xbet. Acest lucru va fi posibil pentru doua companii: voucher PS Voucher și Perfect Money e-voucher. Suma minima de retragere convertita in monedele conventionale este de 1,5 USD, 1,5 EUR sau echivalentul in moneda locala. Banii au venit in contul nostru dupa maximum 15 minute.

E-voucherele devin din ce in ce mai populare, deoarece aceasta este ideea minunata de a face un cadou. Nu trebuie sa te intrebi daca ceva ii va multumi pe oricine, da-i pe cineva un voucher care poate fi folosit pentru orice serviciu.