Cum sa folosesti cardul bancar pe 1xbet

1xBet este o mare casa de pariuri online, detinuta de 1x Corporation, o companie cu sediul in Curacao, Antilele Olandeze. 1x Corporation este licentiata si reglementata de autoritatile din Curacao. Acest bookmaker este popular pentru o gama larga de piete de pariuri sportive pe care le ofera si pentru a fi un operator cu adevarat flexibil, deoarece accepta pariorii din intreaga lume.

1xBet acopera multe sporturi, dar este deosebit de popular printre eSports si fanii sporturilor virtuale. Acest operator sponsorizeaza Cascade Pro Gaming, o echipa ucraineana eSports populara care concureaza in câteva eSporturi diferite. In plus fata de pariurile sportive, 1xBet ofera de asemenea jocuri slot dezvoltate de mai mult de 25 de furnizori, jocuri de cazino live, precum si alte jocuri si pariuri sportive virtuale.

Lista metodelor de plata acceptate la 1xBet este destul de uimitoare, exista peste 200 de metode de plata acceptate, inclusiv metode de internet banking, e-Wallet, carduri de credit, optiuni de plata mobila, transferuri bancare. 1xBet chiar accepta o gama de cripto-valute, inclusiv Bitcoin, dar si Litecoin, Dogecoin si multe altele. Puteti paria folosind elemente de joc Steam.

Suma minima a depozitului poate varia, dar cu o gama larga de metode este de 1 €, ceea ce este destul de util. Ce este chiar mai bine, majoritatea depozitelor sunt procesate instantaneu, iar 1xBet nu percepe nicio taxa.

Lista metodelor de retragere este oarecum mai scurta, insa exista inca o multime de optiuni sau, mai precis, peste 100. Retragerea minima este putin mai mare decât depunerea minima pentru fiecare metoda acceptata, dar este inca destul de scazuta. De exemplu, daca utilizati cardul de credit, veti putea depune o suma de pâna la 2 euro. 1xBet nu percepe taxe de retragere, iar multe retrageri sunt procesate instantaneu.

Puteti contacta 1xBet prin chat live si prin intermediul formularului online. Daca optati pentru a doua optiune, ei vor raspunde in urmatoarele 24 de ore. Exista si o linie telefonica deschisa, daca aveti nevoie de un raspuns mai urgent.

Utilizarea unui card de credit sau de debit este o modalitate populara de a incarca fonduri. Majoritatea cartilor majore sunt acceptabile, Visa si MasterCard la 1xbet.

Nu exista taxa de serviciu si depozitele vor fi disponibile imediat in contul dvs. Retragerile dureaza de la un minut pâna la o saptamâna, in functie de banca si de cardul dvs.

Pentru a utiliza un card de debit sau de credit pentru a face un depozit, va trebui sa oferiti 1xBet detaliile cardului si suma dorita a depozitului. Retragerile pot fi efectuate doar pe cardul utilizat pentru depunere.

Depunerea minima platibila la 1xBet prin card de credit sau de debit este de 1 £.

Toate sistemele de plata E-Wallet au o suma minima de depozit de £ 1, cu exceptia Neteller Go! care nu accepta plati in GBP.

Multe dintre serviciile de transfer bancar disponibile pe 1xBet nu accepta plata in GBP, dar cele care au o suma minima de depozit de 1 £.

Cardurile preplatite au o suma minima de depunere de 1 £. Cardul preplatit MoneySafe are de asemenea o limita maxima, echivalentul a 2.500 € pentru depozite.

Limita minima de retragere pentru cardurile de credit si de debit este de 2 £.

Fiecare sistem de plata prin e-Wallet are o limita minima de retragere de 2 £.

Sistemele de transfer bancar de pe 1xBet care accepta plati in GBP au o limita minima de retragere de 2 £. Ceilalti din alte valute au limite diferite.

Cardurile preplatite la 1xBet au o limita minima de retragere de 2 £. Cardul preplatit MoneySafe vine de asemenea cu o limita maxima de retragere, care este de 2.500 €.