Portofelele virtuale un mare ajutor la platile pe 1xbet

E-Portofelele sunt una dintre cele mai populare metode de plata online. Ele functioneaza permitandu-va sa depuneti fonduri intr-un cont virtual, de unde puteti cheltui bani așa cum ati face in mod normal. Serviciile E-Wallet sunt convenabile și ofera un nivel suplimentar de confidentialitate.

1xBet accepta un numar de plati prin Wallet, inclusiv Neteller și Skrill, precum și Bitcoin la 1xbet, Dogecoin și B-Pay. Toate depozitele de pe e-Wallet sunt instantanee și nu au nicio taxa de serviciu. Retragerile dureaza in jur de 15 minute.

Pentru a utiliza un serviciu Google Wallet pentru plata, va trebui sa aveti un cont valid. Selectati furnizorul dvs. de e-Wallet din lista – de exemplu, 1xbet Neteller, conectati-va și autorizati-va suma depozitului. Fondurile vor fi disponibile imediat in contul 1xBet. Toate retragerile trebuie efectuate prin intermediul aceluiași cont utilizat pentru depuneri.

1xbet folosește, de asemenea, portofele electronice pentru depozite și retrageri, o optiune foarte populara printre jucatorii din intreaga lume (transfer de fonduri imediate, fara taxa de serviciu)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4,40 EUR), Skrill,

– Skrill, cel mai popular portofel electronic online, suporta și plati prin interfata sa cu aceste servicii: Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, , Santander Rio, Banco de Chile

– De asemenea, puteti utiliza optiunile de plata prin intermediul serviciului de plati Davivienda, Toditocash, B-pay, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum, Zcash, GameCredits, NEMW, Walletone, OKPay, Perfect Money, Otopay, Paypal, Epay, AdvCash , UpayCard, SafetyPay, MyanPay (1 000 MMK), eLipa, GlobalPay, Verve, Trustpay, Pelepare, Cashenvoy
Dupa cum puteti vedea, 1xbet suporta cea mai mare interfata de plata posibila pentru toti jucatorii din intreaga lume – și aceasta este o dovada a marimii și popularitatii noastre in ceea ce privește un bookmaker.

– De asemenea, puteti utiliza plati mobile pentru a efectua depuneri in contul jucatorului dvs. (transfer de fonduri imediate, serviciul nu este supus unei taxe de serviciu, iar depozitul minim este de 1 EUR – exceptiile in ceea ce privește taxele sunt indicate intre paranteze)

Beeline, MTS, Tele2 (taxa de 8.5%), MegaFon, Flooz, M-Pesa Kenya, Airtel Uganda, MTN Uganda, Orange Camerun, Equity EazzyPay, Asia Hawala, Tigo Cash, MTN Ghahan

1xbet Depozit Skrill
Suma minima a depozitului: 1 Euro
Suma maxima a depozitului: nici o informatie
Taxe / taxe: niciunul
Bani sunt imediat in contul de pariuri

Cum functioneaza depozitul Skrill?

Ca urmare a faptului ca metodele de plata 1xbet sunt atat de numeroase, trebuie sa navigati o data in zona de e-portofele și sa selectati Skrill. In prezent exista 22 de portofele electronice disponibile la casele de pariuri, Skrill poate fi gasit pe prima linie și exista și Skrill 1-Tap, o metoda mai simpla care necesita mai putine clicuri.

Cu un clic pe Skrill se deschide o suprapunere, unde puteti alege varianta depozitului. Cea mai ușoara cale este sa faceti clic aici pe Skrill Wallet, apoi veti plati direct din contul Skrill. Bineinteles ca puteti face depozitul prin intermediul cardului de credit sau al contului bancar prin Skrill.

Depunerea Skrill la 1xbet confirma

Aici puteti selecta suma de depozit dorita, precum și optiunea de plata deja explicata. Cu un clic pe Confirma, veti fi trimis la furnizorul Skrill. Acolo trebuie sa introduceti datele de acces și sa confirmati plata. Apoi banii sunt imediat in contul dvs. – suma minima a depozitului este de 1 €. Pentru suma maxima, din pacate, nu exista informatii de la furnizor.
Plata prin Skrill este posibila?

Pe langa numeroasele metode de depunere de casele pariuri, Bookie 1xbet ofera de asemenea multe optiuni de plata. Desigur, Skrill conteaza, de la 2 euro poti transfera bani in contul tau Skrill. Pentru a garanta o plata simpla prin intermediul Skrill, trebuie sa fi facut și depozitul dvs. cu portofelul electronic.

1xbet este un bookmaker destul de interesant care acopera alte subiecte, in plus fata de pariurile sportive. In testul nostru, depozitul nu a fost o problema, in cateva minute am putea incepe cu pariurile noastre!