Depuneti mai usor cu internet banking pe 1xbet

Vrem cu totii acelasi lucru de la orice site de pariuri. Pentru a putea castiga castiguri mari si a se retrage cat mai repede si mai usor posibil.

Cu toate ca 1xBet este o platforma internationala de pariuri, nu sunt necesare cheaturi sau trucuri speciale pentru a efectua si a retrage platile direct prin cardul bancar sau contul dvs.

Platforma face depozitarea si retragerea convenabila pentru nigerieni.

Nu este nevoie de un cont de dolar, deoarece 1xBet converteste depozitul dvs. in valuta straina la preturi competitive ale pietei.
Depozite

Optiunile populare pentru depunerea pe 1xBet includ:

Cardurile de debit Visa, MasterCard sau Verve, deoarece sunt convenabile si sigure.
Platforme terte precum Quickteller pentru a depune direct pe 1xBet.
Servicii bancare online utilizand aplicatia sau site-ul dvs. de tranzactionare pentru banca dvs. GTBank, Providus Bank, Polaris Bank si FSDH Merchant Bank.
Transferurile bancare directe sunt, de asemenea, posibile daca utilizati un cont Access Bank, Sterling Bank sau Zenith Bank.

1XBet este optiunea de rege al depozitelor. In prezent, utilizatorii pot alege dintr-o selectie de 43 de optiuni de plata diferite. Pe langa optiunile mai frecvente, cum ar fi cardul de credit / debit, portofelele electronice, serviciile bancare online si cardurile preplatite, 1XBet permite, de asemenea, plata cu cripto valute. Deci, daca doriti sa sari pe bandwidonul cripto, 1XBet ar putea fi un bun bookie pentru tine. Cu toate acestea, 1XBet nu ofera pariuri in cripto valute. Daca faceti un depozit Bitcoin, suma va fi convertita in GBP. Prin urmare, calendarul depunerii sau retragerii folosind cripto valute poate avea ca rezultat fie pierderea de valoare, fie, in cazul ideal, intr-un profit.

Pentru aceia dintre voi, care prefera o abordare putin mai conservatoare a depunerii online, cu siguranta veti putea gasi o optiune care va convine bine. 1XBet ofera paysafecard, Mastercard / VISA, Sofort, Srill, Neteller si multe alte servicii. In plus, suma minima de depunere este de doar 1 € / GBP. Deci, daca doriti sa incercati aceasta carte de pariuri, dar nu doriti sa va angajati cu o suma mai mare, puteti face acest lucru cu usurinta. Cu toate acestea, aceasta ar insemna, de asemenea, ca nu profitati din plin.