Poti depune bani in contul de 1xbet cu card preplatit

Multi utilizatori sunt preocupati de intrebarea: cum sa retrageti bani de la un bookmaker 1xBet?

Exista mai multe modalitati de a va retrage de la acest comerciant. Pentru fiecare tara exista o lista de optiuni. Acesta poate fi gasit pe biroul contului dvs.
De exemplu, faceti clic pe RO si vedeti cum va puteti retrage castigurile.

Pentru Romania, exista 155 de optiuni pentru primirea de fonduri din cont.

1XBET  are una dintre cele mai eficiente metode de plata multimodala pe piata de pariuri sportive online din . Plata se poate face prin intermediul cardurilor bancare, al portofelurilor electronice, al sistemelor de plata, al terminalelor de servicii de tip self-service (ATM), al internetului, al cartelelor preplatite, al transferurilor bancare si al criptocuritatilor. Cardurile bancare acceptate sunt VISA Mastercard si Verve Card, platformele de e-portofele precum Perfect Money, Skrill, Epay si Webmoney pot fi utilizate si pentru efectuarea platilor. De asemenea, acceptate pe platforma sunt sistemele ePayment precum ecoPayz, Payeer si Neteller. Serviciile terminale de self-service de la Quickteller, transferurile bancare de la Access Bank, Sterling Bank si Zenith Bank sunt acceptate pe platforma. Solutiile de plata prin Internet banking de la GT Bank, Polaris Bank, FSDH Merchant Bank si Providus Bank sunt mijloace legale de plata pe platforma.

Utilizarea din ce in ce mai populara a criptocuritatilor in  este asigurata pe platforma, cu acceptarea Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Digibyte, Verge, Tron, Dash, Dogecom, Monero si o serie de altii sunt acceptate pe platforma. Valoarea minima a depozitului este echivalentul naira de un dolar (trei sute saizeci si cinci de naira), iar suma minima de retragere este echivalentul naira de un dolar si cincizeci de centi (aproximativ 550). Nu exista taxe atat pentru depozite, cat si pentru retrageri din  1XBET. Durata medie de procesare a platilor prin oricare dintre aceste platforme este de cincisprezece minute.